De Grunnleggende Trinnene For Å Ta I Ditt Neste Oppussingsprosjekt

Selv det enkleste oppussingsprosjektet kan være ganske skremmende hvis du ikke har den nødvendige informasjonen om hvordan du kan oppnå det. Denne artikkelen er full av noen gode tips som hjelper deg med å komme deg gjennom de forbedringsprosjektene du bestemmer deg for å ta på deg. Les nøye gjennom tipsene og få kunnskapen du trenger for å lykkes.

Mal dørene dine. Hvis du har gamle, utdaterte hule kjernedører i hjemmet ditt, kan de lett males for å gjøre dem lysere og se nyere ut. Bare ta dem av hengslene, kast dem over et par saghester utenfor, og gi dem et raskt lag primer og deretter ditt valg av malingsfarge.

Ikke vær redd for å bruke lyse farger i innredningen til hjemmet ditt. Mal en vegg rosa eller rød hvis du vil. Det er bare maling, du kan alltid male den på nytt senere. Det viktigste er å la din egen personlighet skinne gjennom i hjemmets stil.

Beskytt deg selv når du skifter kniver i verktøykniven. Mens du skifter kniv, må du vikle tape rundt det gamle bladet før du kaster det i søpla. Ved å gjøre dette vil de skarpe kantene på bladet dekkes. Når du tar ut søpla eller pakker søpla, vil de skarpe kantene ikke kunne skade noen med tapen viklet rundt dem.

Fest gulvpip med noen gipsskruer. Mens en andre person venter nedenfor i kryperommet eller kjelleren, gå over gulvet ditt og finn hvor det knirker. Signal til personen nedenfor der problemet er. De kan sette inn en gipsskrue gjennom underetasjen og inn i gulvet for å stoppe knirken.

Spackle og maling kan reparere vegghull laget av malerier. Du kan kjøpe spackle i hvilken som helst boligforbedringsbutikk. Hvis hullene er små, trenger du ikke så mye spackle. Hvis hullet er veldig lite, kan du bruke noe så lite som en bobby pin til å bruke spackle på det. Bruk en stiv flat overflate som kanten på et kredittkort for å tørke av overflødig spackle etter at den har tørket. Når dette er gjort, kan du begynne å male. Hullet i veggen skal forsvinne.

Det kan være morsomt å omorganisere møblene dine, men ofte trenger du visuelle hjelpere for å finne ut hvor du skal plassere alt. En fin måte å ordne møbler med visuell hjelp på, er å ta et stykke grafpapir og kutte ut firkantede former i et skalert format for å representere dine forskjellige møbler. Du kan enkelt kaste grafpapirbitene dine rundt og bestemme hvordan alt kan passe sammen. Det sparer deg definitivt bryet med å skyve møblene dine først.

Du fant sikkert informasjonen som gikk foran til å være nyttig for mange forskjellige prosjekter rundt huset ditt. Litt kunnskap om forbedring av hjemmet kan hjelpe deg med å forvandle huset ditt til ditt hjem. Ta utfordringen med å gjøre forbedringene hjemme ved hjelp av den medfølgende informasjonen.

Hjemmeoppussing: Hva Du Må Vite Før Du Begynner

Next PagePrevious Page
Tags
Similar Posts